Η Apple προσπάθησε να αγοράσει τα δικαιώματα της τηλεοπτικής σειράς "Τα φιλαράκια"

0
Σύμφωνα με τους New York Times, η Apple συμμετείχε στην υποβολή προσφορών για το δικαίωμα εκπομπής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς "Friends", η οποία επιβεβαιώνει και την πρόωρη έναρξη της υπηρεσίας ροής της εταιρείας.   
Το κόστος αυξήθηκε σχεδόν τρεις φορές σε σύγκριση με πέρυσι, λόγω του μεγάλου αριθμού προσφορών που επιθυμούν να αγοράσουν αποκλειστικά δικαιώματα της μετάδοσης. Παρόλα αυτά, η Netflix μπόρεσε να παρατείνει τη σύμβαση για ένα ακόμη έτος για μια εκπληκτική τιμή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η δημοφιλή σειρά κωμωδίας ανήκει στο στούντιο WarnerMedia, το οποίο αποτελεί μέρος της AT & T. Η προηγούμενη σύμβαση με την Netflix έληξε φέτος και η WarnerMedia θέλησε η εκπομπή να είναι αποκλειστικά για τη δική της υπηρεσία ροής, αλλά οι τιμές από άλλες εταιρείες ήταν υπερβολικά υψηλές για να απορριφθούν.

Η Apple ήταν ένας από τους πλειοδότες μαζί με το γίγαντα του Hulu, μια υπηρεσία κοινής ροής που ανήκει επί του παρόντος η Disney, η Fox, η NBCU και η WarnerMedia.

Όπως είναι γνωστό, η Apple δεν έχει ακόμη υπηρεσία μετάδοσης βίντεο, αλλά η εταιρεία ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο προϊόν το επόμενο έτος. Τελευταία, η εταιρεία από το Cupertino δαπανά πολλά χρήματα για τη δημιουργία δικών της εκπομπών, αλλά σχεδιάζει επίσης να αποκτήσει και δικαιώματα από άλλες. Αυτό ήταν που την οδήγησε με τη συμμετοχή της στην υποβολή προσφορών για τα δικαιώματα απο τα "Φιλαράκια".

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον του κατασκευαστή του iPhone για την απόκτηση τηλεοπτικών σειρών επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η εταιρεία θα ξεκινήσει υπηρεσία ροής το 2019 όπως έχει διαρρεύσει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !