Σβήστε αυτόματα το φόντο στις εικόνες σας χωρίς κανένα πρόγραμμα

0
Στο Διαδίκτυο, μια νέα υπηρεσία κερδίζει συνεχώς δημοτικότητα το τελευταίο διάστημα και αναφέρομαι στην σελίδα Remove.bg .Η νέα αυτή σελίδα μπορεί και αφαιρεί το φόντο σε φωτογραφίες με άτομα που την χρησιμοποιούν μέσα σε δευτερόλεπτα. 
Ο ιδρυτής Ryan Hoover, ήταν ο πρώτος που είδε και υλοποίησε το έργο. Ένας ιδικός αλγόριθμος ξεχωρίζει τις εικόνες με ανθρώπους και προς το παρόν λειτουργεί μόνο σε πρόσωπα, αλλά στο μέλλον η εταιρεία θα το αναβαθμίσει για να λειτουργεί και με άλλα αντικείμενα στο προσκήνιο. Επίσης αναμένεται και η ποιότητα των εικόνων να βελτιωθεί αν και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό.

Η χρήση του Remove.bg απλοποιείται όσο το δυνατόν περισσότερο. Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο εδω, μεταφορτώστε μια φωτογραφία ή αφήστε ένα σύνδεσμο από μια εικόνα και περιμένετε το αποτέλεσμα. Αυτό ήταν τώρα μπορείτε να την αποθηκεύσετε χωρίς το φόντο στη συσκευή σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !