Το IPad Pro του 2017 παρουσιάζει προβλήματα με φωτεινά στίγματα στην οθόνη

0
Οι ιδιοκτήτες των 10.5 ιντσών και των 12.9 ιντσών iPad, που κυκλοφόρησαν το 2017, παραπονιούνται για ένα ελάττωμα της οθόνης. Έντονα φωτεινά στίγματα άρχισαν να εμφανίζονται στα ταμπλετ πάνω από το κουμπί Home. 


Οι πρώτες καταγγελίες εμφανίστηκαν τον Απρίλιο του 2018, αλλά το πρόβλημα έχει γίνει όλο και πιο διαδεδομένο και μεγάλο τώρα. Ένας από τους συμμετέχοντες στο φόρουμ MacRumors περιγράφει λεπτομερώς το ελάττωμα:

Έχω περίπου μία ίντσα φωτεινότερη στην οθόνη του iPad Pro από ό, τι το υπόλοιπο της οθόνης και είναι έντονα φωτισμένο. Το σημείο είναι περίπου 2 ίντσες πάνω από το κουμπί Home και αν και έχει αχνές άκρες η διαφορά στη φωτεινότητα μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ασήμαντη", είναι υπαρκτό παρ 'όλα αυτά. Φαίνεται ότι σαν κάποιος την πίεσε με το χέρι.
Οι συντάκτες MacRumors βρήκαν επίσης ένα iPad Pro 10.5 ιντσών με παρόμοιο πρόβλημα όπου φαίνεται καθαρά το φωτεινό σημείο.


Οι ιδιοκτήτες tablet έχουν διαμαρτυρηθεί για αυτό το πρόβλημα εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά εξακολουθεί να μην είναι σαφές πόσα μοντέλα έχουν υποστεί το πρόβλημα. Επίσης, είναι άγνωστο αν θα εμφανιστούν φωτεινά στίγματα και στο νέο iPad Pro.

Εάν η ταμπλέτα είναι υπό εγγύηση, η Apple θα την αντικαταστήσει με μια νέα. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε για τη συσκευή αντικατάστασης 449 δολάρια για το iPad Pro 10,5 ιντσών και 599 δολάρια για το iPad Pro 12,9 ιντσών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !