Το Instagram έχει χάσει την υποστήριξη για τις οθόνες iPhone XR και iPhone XS Max.

0
Η τελευταία ενημερωμένη έκδοση του Instagram έχει χάσει την υποστήριξη για τις οθόνες του iPhone XR και του iPhone XS Max. Στη νέα έκδοση, η εφαρμογή έλαβε μια μεγαλύτερη διεπαφή, η οποία οδήγησε σε αρκετά προβλήματα. 
Οι χρήστες Reddit και του Twitter άρχισαν να διαμαρτύρονται για την τελευταία ενημερωμένη έκδοση του Instagram, η οποία κυκλοφόρησε εχθές την Τετάρτη. Το γεγονός είναι ότι η έκδοση 75.0 δεν υποστηρίζει την ανάλυση οθόνης των iPhone XR και iPhone XS Max.
Ως αποτέλεσμα, η διεπαφή του Instagram φαίνεται ότι έχει διευρυνθεί. Αυτό με τη σειρά του οδήγησε στο γεγονός ότι οι γραμματοσειρές έγιναν ασαφείς και η απόσταση μεταξύ ορισμένων στοιχείων ήταν λανθασμένη η προβολή τους.

Το πρόβλημα σχετίζεται μόνο με το iPhone XR και XS Max. Στο iPhone XS, τα πάντα εμφανίζονται κανονικά, πιθανώς επειδή έχουν την ίδια ανάλυση με το iPhone X.

Πιθανότατα πρόκειται για τυχαίο σφάλμα από το Instagram, το οποίο θα διορθωθεί στην επόμενη ενημερωμένη έκδοση. Ωστόσο, το πότε βγαίνει, είναι άγνωστο. Έτσι για το λόγο αυτό, συνιστάται να μην ενημερώσετε την εφαρμογή στην έκδοση 75.0.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !