Υποστήριξη μουσικής Apple music στο Amazon Echo και πολλές διαφημίσεις από την Apple

0
Τις τελευταίες εβδομάδες, η Apple χρησιμοποιεί τις εφαρμογές iOS για την αποστολή ειδοποιήσεων διαφήμισης στους χρήστες. Η εταιρεία έχει αρχίσει να προωθεί την Apple Music, λέγοντας στους χρήστες ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και σε συσκευές του Amazon Echo. 


Τον περασμένο μήνα, η Apple έστειλε μια σειρά ειδοποιήσεων στους χρήστες συσκευών iOS από τις διαφημίσεις του iPhone XR μέχρι και τις προσφορές του HomePod, νέα θέματα του Carpool Karaoke και πολλά άλλα.

"Το νέο σας iPhone είναι έτοιμο. Επιλέξτε iPhone XR ή iPhone XS και επιταχύνετε τη διαδικασία αναβάθμισης σε ένα νέο μοντέλο σήμερα με τη βοήθεια ενός ειδικού προγράμματος αντικατάστασης iPhone. "

Επιπλέον, η Apple έστειλε μια ειδοποίηση με τις νέες τιμές του iPhone XR.

"Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αναβαθμίστε το iPhone σας στο iPhone XR για 449 δολάρια."

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple εγκαινίασε το προωθητικό πρόγραμμα HomePod για τους συνδρομητές της Apple Music, προσφέροντας έκπτωση 50 δολάρια σε μια έξυπνη στήλη.

Πρόσφατα, ο κατασκευαστής του iPhone ανακοίνωσε επίσης στους χρήστες ορισμένων χωρών ότι μπορούν να λάβουν ένα μπόνους 10% όταν προσθέτουν χρήματα στο λογαριασμό τους στο App Store.

Στην τελευταία ανακοίνωση, η εταιρεία διαφημίζει την υποστήριξη της Apple Music στις συσκευές Amazon Echo.

"Μουσική της Apple στο Amazon Echo. Τώρα μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa να συμπεριλάβει τα αγαπημένα σας τραγούδια και πολλά άλλα. "

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple δηλώνει την απουσία διαφήμισης στην Apple Music, αν και αυτές οι ειδοποιήσεις διαφημίζουν τα προϊόντα της.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !