Face ID: Χρήση δύο αναγνωριστικών προσώπων για να ξεκλειδώσετε το Ios σας

0
Τα iPhones είναι ένα από τα καλύτερα αξιόπιστα τηλέφωνα που συνοδεύει το σύνολο των νέων λειτουργιών. Η ασφάλεια διατηρείται πάντα σφιχτά στα iPhones, καθώς υπάρχουν χάκερ ή εισβολείς που προσπαθούν πάντα να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Λοιπόν, υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες που εξακολουθούν να είναι άγνωστες σε ορισμένους χρήστες και λόγω της έλλειψης αυτού, ο χρήστης πάντα τείνει να πει ότι τα iPhone δεν είναι τόσο καλά.

Το αναγνωριστικό προσώπου είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά για να ξεκλειδώσετε το iPhone σας. Όταν βάζετε το πρόσωπό σας πάνω από το iPhone, το τηλέφωνό σας θα ξεκλειδωθεί. Λοιπόν, υπάρχει περίπτωση να προσθέσετε και άλλο αναγνωριστικό προσώπου. Η χρήση δύο αναγνωριστικών προσώπων θα σας βοηθήσει όταν θέλετε να τους δώσετε πρόσβαση στους πλησιέστερους και αγαπημένους σας. Μπορείτε να προσθέσετε το πρόσωπο του συζύγου σας ή των παιδιών σας επίσης, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ρωτήσετε ξανά και ξανά τον κωδικό πρόσβασης. Το αναγνωριστικό προσώπου είναι ένας πολύ έξυπνος μαθητής και ως εκ τούτου καθώς μεγαλώνετε δεν χρειάζεται να επαναφέρετε το αναγνωριστικό προσώπων ξανά και ξανά.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1) Ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" στο Ios

2) Επιλέξτε την ενότητα "Αναγνώριση προσώπου και κωδικός πρόσβασης" των ρυθμίσεων, επαληθεύοντας αν είναι απαραίτητο.

3) Πατήστε στο "Ρύθμιση εναλλακτικής εμφάνισης"

4) Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ρυθμίσετε το Face ID με το νέο πρόσωπο.

5) Μόλις ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του νέου προσώπου στο Face ID, πατήστε στο "Done"

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί, το αναγνωριστικό προσώπου θα προστεθεί με επιτυχία. Μπορείτε να το ελέγξετε μετά το ξεκλείδωμα του iPhone και στη συνέχεια με το Face για να το ανοίξετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο πρόσωπα για να ξεκλειδώσετε το iPhone σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !