Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 12.1

0
Μετά την κυκλοφορία του iOS 12.1.2, η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 12.1. όπως μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα.Αυτό σημαίνει ότι η επαναφορά είναι τώρα δυνατή μόνο στο iOS 12.1.1.  


Η Apple σταματά να υπογράφει παλαιές εκδόσεις του iOS, παρέχοντας στους χρήστες τις τελευταίες και πιο σταθερές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Τα τελευταία χρόνια, η πρακτική της υποβάθμισης του iOS (downgrade) έχει γίνει πολύ λιγότερο κοινή από ποτέ και σχεδόν οι περισσότεροι την αγνοούν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ενημερώσεις εγκαθίστανται μέσω του ασύρματου δικτύου, χωρίς να απαιτείται σύνδεση με το iTunes. Επιπλέον, οι χρήστες επέστρεψαν στο παρελθόν σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS εξαιτίας του jailbreak, το οποίο σήμερα σχεδόν δεν έχει αξία.

Με την απόφαση της Apple να σταματήσει την υπογραφή για το iOS 12.1, οι μοναδικές εκδόσεις του iOS που μπορούν να εγκατασταθούν σήμερα είναι το iOS 12.1.1 και το iOS 12.1.2.

Το iOS 12.1.1 κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα. Η ενημέρωση περιελάμβανε βελτιώσεις στο FaceTime, Haptic Touch για iPhone XR και πολλά άλλα χαρακτηριστικά μικρότερης σημασίας.
Το iOS 12.1.2 κυκλοφόρησε στις 17 Δεκεμβρίου. Αυτή η έκδοση αποσκοπούσε στη διόρθωση των σφαλμάτων eSIM, καθώς και στην επίλυση των διαφορών περί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας μεταξύ της Apple και της Qualcomm.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !