Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Safari του iPhone

0
Οι σκοτεινές διεπαφές φαίνονται καλές σε εφαρμογές, όχι όμως πάντα σε σελίδες. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές τοποθεσίες χρησιμοποιούν ένα λευκό φόντο που κουράζει δυσάρεστα τα μάτια τη νύχτα. Αυτό μπορεί να διορθωθεί στο Safari στο iOS χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Commands Siri. 
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημο API που θα επέτρεπε στον ιστότοπο να προσαρμόζεται αυτόματα στη σκοτεινή λειτουργία του συστήματος. Αυτή η λειτουργία βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη.

Αλλά ενώ η Apple δεν έχει προσθέσει αυτή τη δυνατότητα στη σταθερή έκδοση του Safari και δεν έχει κυκλοφορήσει το iOS με σκοτεινή λειτουργία, θα πρέπει να αναζητήσετε λύσεις, όπως αυτήν την επέκταση για την εφαρμογή "Commands".

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στον ιστότοπο του Safari στο iPhone

Πρώτα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή "εντολές" είναι εγκατεστημένη στο iPhone. Αν όχι, μπορείτε να κάνετε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης στο App Store. Μετά από αυτό, πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εντολή Dark Mode V2 .

Πατήστε το κουμπί Get Quick Command.
Εάν εμφανιστεί μια οθόνη με ρύθμιση εντολής, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα, απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Τέλος".

Η ομάδα λειτουργεί μόνο μέσω του Safari. Με όλες τις τοποθεσίες που δοκιμάσαμε, λειτούργησε τέλεια. Για να το ενεργοποιήσετε, πρέπει να εκτελέσετε μερικές ενέργειες:

1)Προβολή ιστότοπου.
2)Κάντε κλικ στο κουμπί "Κοινή χρήση".
3)Επιλέξτε "Ταχείες ομάδες" → Dark Mode V2.
Η ομάδα μπορεί να ζητήσει πρόσβαση στον ιστότοπο για την εργασία. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί "Να επιτρέπεται".


Αυτή η εντολή χρησιμοποιείται καλύτερα σε ιστότοπους με πολλά λευκά. Εάν ο ιστότοπος έχει πολλά χρωματικά στοιχεία, τότε θα αναμορφωθούν σε άλλα χρώματα ή θα συγχωνευθούν με ένα μαύρο φόντο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !