Η Google έκλεισε ένα άλλο καινοτόμο messenger

0
Στο blog της, η Google ανακοίνωσε ότι έχει σταματήσει να υποστηρίζει και να αναπτύσσει την εφαρμογή αλληλογραφίας Allo. Θα λειτουργήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2019, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν χρόνο να κατεβάσουν τα δεδομένα τους.  
Φήμες για το κλείσιμο του Allo εμφανίστηκαν εδώ και πολύ καιρό. Τον Απρίλιο του 2018, η Google ανέστειλε τις επενδύσεις στο έργο . Την ίδια στιγμή, ο διευθυντής επικοινωνιών της Google, Anil Sabharwal, εξήγησε αυτή την απόφαση λέγοντας ότι "το Allo ως σύνολο δεν έφτασε στο επίπεδο δημοτικότητας που περιμέναμε".

Η Allo έχει προσχωρήσει σε ένα άλλο έργο βάσει του πρωτοκόλλου Rich Services Services (RCS). Στο μέλλον, η Google θέλει να κυκλοφορήσει ένα messenger που θα είναι το ισοδύναμο του iMessage.

Η Allo παρουσιάστηκε στη διάσκεψη I / O της Google το 2016. Ήταν διαφορετική από άλλους άμεσους αγγελιοφόρους από την υποστήριξη του Google Assistant, καθώς και από τις αυτόματες προτεινόμενες απαντήσεις. Ωστόσο, αυτά τα χαρακτηριστικά δεν βοήθησαν την Allo να γίνει ανταγωνιστής στο WhatsApp και στο Telegram.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !