Το Instagram ενεργοποίησε για λίγο την οριζόντια προβολή των αναρτήσεων

0
Στις 27 Δεκεμβρίου, το Instagram ενεργοποίησε για λίγο την οριζόντια κύλιση στις αναρτήσεις. Οι χρήστες που το εντόπισαν δεν ήταν ενθουσιασμένοι.   


Ένας απροσδόκητος επανασχεδιασμός επεξηγήθηκε από το κοινωνικό δίκτυο σαν ένα σφάλμα, ζητήθηκε συγγνώμη και εξαλείφθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Instagram, η λειτουργία σχεδιάστηκε να δοκιμαστεί σε μια μικρή ομάδα χρηστών, αλλά δεν υπολόγισαν την κλίμακα που πήρε.

Η οριζόντια κύλιση επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αντίληψη του κοινωνικού δικτύου. Σε αυτή τη μορφή, η προβολή μοιάζει περισσότερο με μια ατελείωτη ροή ιστοριών. Μπορείτε να δείτε μόνο μία φωτογραφία τη φορά και τα σχόλια να προσελκύουν πολύ περισσότερη τη προσοχή. Αλλά η πρόσβαση στις Ιστορίες έγινε ευκολότερη και δεν χρειάζεται πλέον να βγάζετε ολόκληρη την ταινία ροής προς τα πάνω.

Οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουν εκτιμήσει την προσωρινή καινοτομία αφού με τα χρόνια χρήσης του Instagram, είναι πολύ συνηθισμένοι στο παλιό σχέδιο. Ωστόσο, όπως δείχνει η αντίδραση της εταιρείας, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την πλήρη απελευθέρωση της οριζόντιας προβολής που έτσι και αλλιώς χάθηκε και μόνο σε βίντεο μπορούμε να τη δούμε.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !