Οι δικηγόροι της Qualcomm ζήτησαν από το δικαστήριο να συλληφθούν οι δικηγόροι της Apple

0
Η Qualcomm είναι δυσαρεστημένη με τον τρόπο με τον οποίο η Apple αγνοεί την απαγόρευση των πωλήσεων iPhone της Κίνας. Ο κατασκευαστής των τσιπ θέλει το δικαστήριο να τιμωρήσει ή να κρατήσει τέσσερις από τους δικηγόρους της Apple.  


Ένας δικηγόρος που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Qualcomm, δήλωσε ότι σύμφωνα με τον Κινέζικο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο δικαστήριο με αίτημα επιβολής προστίμου, καθυστέρησης ή περιορισμού τεσσάρων νόμιμων εκπροσώπων της Apple στην Κίνα η ακόμη και να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Η Qualcomm είναι επίσης δυσαρεστημένη με τον τρόπο με τον οποίο η Apple απάντησε στην απαγόρευση των πωλήσεων iPhone στην Κίνα , ειδικά σε σύγκριση με την ίδια κατάσταση στη Γερμανία . Μετά την απαγόρευση των πωλήσεων του iPhone 7 και του iPhone 8 από το γερμανικό δικαστήριο, η Apple απέσυρε αμέσως όλα τα smartphones από τα καταστήματά της.

Στην Κίνα, η απαγόρευση βασίστηκε σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας λογισμικού, ενώ σε αντίθεση στη Γερμανία η απόφαση του δικαστηρίου αφορούσε το υλικό και όχι το λογισμικό. Η Apple ανταποκρίθηκε γρήγορα στην απόφαση του κινεζικού δικαστηρίου, απελευθερώνοντας το iOS 12.1.2 , το οποίο δεν παραβιάζει τα δικαιώματα άλλων ανθρώπων.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα απαντήσει τώρα το δικαστήριο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !