Η Apple σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα ευέλικτο iPhone

0
Η Apple μπορεί και να δημιουργήσει ένα ευέλικτο iPhone για να ανταγωνιστεί τη Samsung. Αυτό προκύπτει από ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που περιγράφει τη νέα τεχνολογία και δημοσιεύθηκε στην πύλη ευρεσιτεχνίας της Apple.   
Το πρώτο ευέλικτο smartphone, πιθανότατα, θα κυκλοφορήσει από τη Samsung και πρόκειται για το Galaxy F που μπορεί να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2019. Προφανώς, η Apple δεν θέλει να παραμείνει στη σκιά του ανταγωνιστή της από τη Νότιο Κορέα και η εταιρεία έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια νέα τεχνολογία που της επιτρέπει να δημιουργεί τέτοιες κινητές συσκευές. Οι εικόνες ευρεσιτεχνιών έχουν δημοσιευτεί στον δικτυακό τόπο της Apple.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, οι πρώτες ευρεσιτεχνίες ευέλικτων συσκευών της Apple άρχισαν να εμφανίζονται τον Μάρτιο του 2018. Προς το παρόν, η εταιρεία προσπαθεί να δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική τεχνολογία που θα ήταν διαφορετική από τη συσκευή αναδίπλωσης της Samsung που παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο, για ένα gadget που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως smartphone όσο και ως tablet.

Το ευέλικτο smartphone θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED. Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η επίστρωσή του είναι από ειδικά πολυμερικά υλικά που θα επιτρέψουν την περιστροφή και την κάμψη της οθόνης έτσι ώστε να μην εμφανιστούν ρωγμές ή γρατζουνιές. Η συσκευή θα διπλώνει και θα βγαίνει, κάτι που μπορεί να το κάνει πιο λειτουργικό από ό, τι παρόμοιες συσκευές από τη Samsung.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !