Ένα iPhone XS Max εξερράγη στην τσέπη του χρήστη

0
Ένας χρήστης από το Οχάιο ανέφερε σήμερα μια έκρηξη και φωτιά στο iPhone XS Max. Το smartphone αναφλέχθηκε στην πίσω τσέπη των τζιν ενός νεαρού άνδρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η συσκευή αγοράστηκε μόλις τρεις εβδομάδες πριν από το περιστατικό. 
Όπως λέει ο κάτοικος του Οχάιο με το όνομα Τζολ Χίλνταρ, παρατήρησε αρχικά μια παράξενη οσμή από την τσέπη του, όπου ήταν το iPhone. Αμέσως μετά, ο νεαρός άνδρας αισθάνθηκε την αφύσικη θερμότητα που προήλθε από το smartphone. Η συσκευή άρχισε να καπνίζει έντονα και στη συνέχεια να αναφλεγεί.

Αμέσως μετά την κατάσβεση της συσκευής, ο Hillard, πήγε αμέσως στο κατάστημα της Apple για να αναφέρει το πρόβλημα και να αντικαταστήσει το gadget. Ωστόσο, οι υπάλληλοι της εταιρείας αντέδρασαν διαφορετικά σε αυτόν αφού για 20 λεπτά τον έκαναν ερωτήσεις τι ακριβώς συνέβη και στη συνέχεια άλλα 40 περίπου λεπτά πραγματοποίησαν έλεγχο στη συσκευή, κάτι που δεν έφερε αποτελέσματα.
Σύμφωνα με τους υπαλλήλους του καταστήματος, η συσκευή πρέπει να αποστέλλεται στην τεχνική υπηρεσία της εταιρείας, έτσι ώστε οι ειδικοί της να εντοπίζουν την ακριβή αιτία της ανάφλεξης της συσκευής. Ο Χίλνταρ αρνήθηκε να το κάνει αυτό και εγκατέλειψε το κατάστημα με το καμένο smartphone. Εξήγησε την απόφασή του που οφείλεται στην συμπεριφορά των εργαζομένων κατάστημα της Apple προς τους πελάτες τους και επιφυλάσσει σύντομα προσφυγή.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !