Η Netflix αρνείται να ενσωματωθεί με τις υπηρεσίες της Apple

0
Η υπηρεσία ροής του Netflix θα απαγορεύσει στους νέους χρήστες να πληρώνουν μια συνδρομή μέσω του iTunes. Μια τέτοια λύση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας είναι ένα ακόμα βήμα για την πλήρη εγκατάλειψη από τα προϊόντα δικτύου της Apple. 
Η υπηρεσία ροής Netflix περιορίζει την ολοκλήρωση με τις υπηρεσίες και τις συσκευές της Apple. Έτσι, στο εγγύς μέλλον, το σύστημα πληρωμής συνδρομών, το οποίο ήταν προηγουμένως διαθέσιμο στους χρήστες στο iTunes, μπορεί να αλλάξει στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της VentureBeat, στο εγγύς μέλλον, το Netflix θα απαγορεύσει τους νέους πελάτες της να πληρώνουν συνδρομή στην υπηρεσία στο iTunes. Οι χρήστες συσκευών της Apple μπορούν να το κάνουν αυτό μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης του Safari. Ο νέος κανόνας δεν επηρεάζει εκείνους που έχουν ήδη συνδεθεί στο παρελθόν με το Netflix. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει η δημοσίευση, σε περίπτωση που ένας χρήστης αρνείται να πληρώσει για τον επόμενο μήνα μια συνδρομή, η επιλογή να πληρώσει μέσω του iTunes θα γίνει επίσης μη διαθέσιμη και γι 'αυτόν, και για να συνεχίσει την προβολή, θα χρειαστεί να βάλει χρήματα για την πληρωμή μέσω του Safari.

Σύμφωνα με την VentureBeat, αυτή η λύση μπορεί να οφείλεται στην επιθυμία του Netflix να βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρήματα, αφού πληρώνοντας άμεσα, μπορούν να ξοδέψουν λιγότερα από ό, τι θα κάνανε, μέσω των εσωτερικών υπηρεσιών της Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !