Το iPad mini 5ης γενιάς θα έχει διπλή κύρια κάμερα

0
Το δίκτυο διαθέτει τις πρώτες φωτογραφίες του καλύμματος για τη νέα γενιά του iPad mini. Κρίνοντας από τις εικόνες, το tablet θα λάβει μια διπλή κύρια κάμερα και το μικρόφωνο του θα βρίσκεται στο κέντρο του πίσω πλαισίου. 
Η διαδικτυακή πύλη πληροφοριών του Slashleaks δημοσίευσε την πρώτη εικόνα του καλύμματος για το μελλοντικό iPad mini 5. Οι εικόνες είναι διαθέσιμες στο λογαριασμό του ίδιου στο Twitter. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το tablet θα λάβει μια διπλή κύρια κάμερα, η οποία θα βρίσκεται κάθετα. Επιπλέον, το κάλυμμα έχει μια ειδική μικρή εγκοπή στο κέντρο. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, μπορεί να πρόκειται για το μικρόφωνο, το οποίο τώρα θα βρίσκεται στο κέντρο στη κορυφή του πίσω πλαισίου της συσκευής.

Δεν είναι γνωστό αν το iPad mini 5 θα διατηρήσει τη θύρα ακουστικών των 3,5 mm. Η εικόνα δείχνει ότι η συσκευή έχει ένα είδος κοψίματος στο πάνω μέρος, αλλά αν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για ένα ακουστικό ή ένα έξυπνο σύνδεσμο, είναι άγνωστο προς το παρόν.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η απελευθέρωση της συσκευής μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στα τέλη του 2018 είτε στις αρχές του 2019. Το κόστος της θα είναι περίπου στα 300 δολάρια.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !