Το iPhone του 2019 θα αποκτήσει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

0
Το νέο iPhone, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019, θα λάβει μια τεχνολογία παρόμοια με το Touch ID που γνωρίζουμε. Αυτό αναφέρεται σήμερα από τους δημοσιογράφους του GizChina, οι οποίοι ανακάλυψαν μια άλλη αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας από την Apple.  
Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η Apple έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια νέα τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Θα είναι απολύτως ισοδύναμο με το σύστημα Touch ID, το οποίο εισήχθη το 2013. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα μοντέλα 5S και τα άλλα iPhone, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη της συσκευής και όχι στο κάτω μέρος που ήταν μέχρι και τώρα στα παλιότερα μοντέλα.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, ο λόγος για την εισαγωγή ενός νέου αναγνωριστικού Touch ID θα μπορούσε να είναι οι σχετικά αδύναμες πωλήσεις του νέου iPhone. Οι εμπειρογνώμονες της Apple αισθάνονται την επιθυμία των χρηστών τους να αποκτήσουν κάτι πραγματικά καινούργιο και να μην αρκεστούν μόνο σε νέα χρώματα και με κάπως βελτιωμένη κάμερα. Οι πληροφορίες σχετικά με τον ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι οποίες θα βρίσκονται κάτω από την οθόνη του smartphone, επιβεβαιώθηκαν από στελέχη κοντά στην αλυσίδα προμηθευτών (από εταιρείες όπως το O-film και η TPK Holding μπορούν να παίξουν το ρόλο τους).

Σύμφωνα με μια άλλη πύλη πληροφοριών την PatentlyApple, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να εμφανιστεί για πρώτη φορά στο iPad και μετά στο iPhone. Ένα παρόμοιο πρόγραμμα εφαρμόστηκε και το 2018 με το iPad Pro που έχασε το κουμπί Home, αλλά δεν έλαβε ποτέ το notch αντί αυτού, αφού η κάμερα ήταν κρυμμένη στο πάνω πλαίσιο της συσκευής. Με βάση αυτό, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το iPhone του 2019 θα λάβει πρώτα μια οθόνη παρόμοια με την iPad Pro χωρίς το "σκέπαστρο", και στη συνέχεια ένα υπόγειο σαρωτή των αποτυπωμάτων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !