Μετά την Αμερική τώρα και στην Κίνα η προσφορά για το iphone ΧS/XR

0
Η Κίνα έγινε η δεύτερη χώρα μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η Apple ξεκίνησε ένα εμπορικό πρόγραμμα για το iPhone XS και το iPhone XR. Οι όροι είναι οι ίδιοι:  (όταν επιστρέψετε ένα παλιό iPhone, μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση σε ένα νέο). 


Στην κεντρική σελίδα της κινεζικής έκδοσης του δικτυακού τόπου της Apple, υπήρξαν ανακοινώσεις σχετικά με την έναρξη του εμπορικού προγράμματος. Με την παράδοση του iPhone 7 Plus, ο πελάτης έχει την ευκαιρία να αγοράσει ένα iPhone XR για 4399 γιουάν (640 δολάρια) ή ένα iPhone XS για 6599 γιουάν (960 δολάρια ΗΠΑ). Σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αγοραστές πρέπει να επισκεφθούν το κατάστημα της Apple για να επωφεληθούν από την προσφορά.

Είναι ενδιαφέρον ότι, στην Κίνα, η δράση αυτή θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2019. Στις ΗΠΑ, η Apple δεν αναφέρει το τέλος του προγράμματος, παρόλο που λέει ότι είναι μια περιορισμένη προσφορά.

Η Apple καθορίζει την μέγιστη έκπτωση που μπορούν να επωφεληθούν οι αγοραστές της. Στην πραγματικότητα, το μέγεθός της έκπτωσης εξαρτάται από το μοντέλο και την κατάσταση του τηλεφώνου. Στις ΗΠΑ, η εταιρεία ξεκίνησε ξεχωριστή ενότητα όπου μπορείτε να δείτε τη μέγιστη έκπτωση για ένα συγκεκριμένο smartphone.

Πολλοί αναλυτές είναι βέβαιοι ότι η Apple αντιμετωπίζει την χαμηλή ζήτηση για νέα iPhones με αυτό το τρόπο, η οποία έχει ξεκινήσει μια επιθετική διαφημιστική καμπάνια για το εμπορικό της πρόγραμμα. Για το σκοπό αυτό, η Apple προσέλαβε ακόμη και έμπορους από άλλα τμήματα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !