Στη Γερμανία, μπορεί να απαγορευθεί η πώληση του iPhone 7 και 8

0
Η Qualcomm κέρδισε τη δίκη της Apple στη Γερμανία και τώρα η αμερικανική εταιρεία θα υποχρεωθεί να αφαιρέσει το iPhone 7 και το iPhone 8 από τα καταστήματα αυτής της χώρας. 


Η υπηρεσία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας έδωσε την απόφαση υπέρ του κατασκευαστή των τσιπ στις 20 Δεκεμβρίου στο Μονάχο. Στην απόφασή του, ο δικαστής ανέφερε ότι ο προμηθευτής της Apple, Qorvo, παραβίασε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Qualcomm για την τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας όταν απενεργοποιηθεί το κυψελοειδές μόντεμ.

Για να αποσύρει η Apple από την πώληση δύο μοντέλων του iPhone, η Qualcomm θα πρέπει να πληροί ορισμένους όρους. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η κατάθεση των 668 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, αυτό δεν θα θέσει τέλος στο μέλλον των smartphones. Η Apple έχει την ευκαιρία να προσφύγει σε ανώτερο δικαστήριο. Η εταιρεία θα διατηρήσει επίσης τις πωλήσεις του Phone XS, του iPhone XS Max και του iPhone XR, δεδομένου ότι τα smartphones κατασκευάστηκαν χωρίς την εμπλοκή των τεχνολογιών της Qualcomm.

Αυτή είναι μια νέα απόφαση και όχι η πρώτη δικαστική νίκη της Qualcomm αφού προηγουμένως, η εταιρεία έχει κερδίσει να απαγορεύσει τις πωλήσεις παλιών μοντέλων iPhone στην Κίνα. Είναι αλήθεια ότι η Apple ερμήνευσε την απόφαση με τον δικό της τρόπο και της κόστισε μόνο μια ενημέρωση λογισμικού, αντί να μειώσει το εύρος των προϊόντων.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !