Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του iOS 12.1.2 για το iPhone

0
Η Apple κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του iOS 12.1.2 με νέο αριθμό κατασκευής 16C104. Το προηγούμενο iOS 12.1.2 , που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, έχει αριθμό κατασκευής 16C101. 


Δεν είναι γνωστό γιατί η Apple κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του iOS 12.1.2, αλλά είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές που δεν έχουν ενημερωθεί στο iOS 12.1.2. Πιθανώς, το νέο build περιέχει μικρές διορθώσεις σφαλμάτων που δεν είναι αρκετά σημαντικές για την αναβάθμιση του συστήματος.

Στο iOS 12.1.2, έχουν διορθωθεί σφάλματα που σχετίζονται με το έργο της eSIM στο iPhone XS, το iPhone XS Max και το iPhone XR. Επιπλέον, για την Κίνα, η Apple ενημέρωσε την κίνηση των εφαρμογών κλεισίματος σε νέα smartphones για να αποφευχθεί μια πιθανή απαγόρευση των πωλήσεων.
Τον Δεκέμβριο, η Qualcomm εξασφάλισε μια προκαταρκτική απαγόρευση των πωλήσεων των iPhone 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus και X στην Κίνα. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η Apple παραβίασε δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Qualcomm, ένα από τα οποία σχετίζεται με την κίνηση των εφαρμογών κλεισίματος.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !