Η Samsung θα προσθέσει στις έξυπνες τηλεοράσεις της το Google Assistant μέσα στο 2019

0
Λιγότερες από τρεις εβδομάδες έχουν μείνει πριν από την έναρξη της έκθεσης CES 2019, αλλά οι πληροφορίες για τα νέα προϊόντα εμφανίζονται ήδη στο δίκτυο. Σήμερα έγινε γνωστό ότι η Samsung σχεδιάζει να παρουσιάσει τηλεοράσεις με ενημερωμένη διεπαφή στην εκδήλωση. 


Ο εκδότης Variety αναφέρει ότι η Samsung σκοπεύει να εισαγάγει νέες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης στη σειρά των μοντέλων τηλεοράσεων το 2019. Όπως γνωρίζετε, ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας πρόσθεσε τη φωνητική βοηθό Bixby στις τηλεοράσεις QLED το 2018 και το επόμενο έτος η Samsung πρόκειται να ενσωματώσει έναν ένα βοηθό Google, ο οποίος θα επεκτείνει σημαντικά τη λειτουργικότητα της έξυπνης τηλεόρασης.

Οι τηλεοράσεις από άλλους κατασκευαστές υποστηρίζουν ήδη βοηθούς φωνής από την Google και το Amazon. Η εισαγωγή υποστήριξης για έναν από αυτούς τους βοηθούς φωνής θα απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνία με τα υπόλοιπα έξυπνα οικιακά gadgets για άτομα που εκτός από τη Samsung χρησιμοποιούν συσκευές διαφόρων εταιριών.


Μια άλλη σημαντική καινοτομία αφορά τον ήχο. Κρίνοντας από τα ονόματα των πρόσφατα καταχωρημένων εμπορικών σημάτων, η Samsung εργάζεται σε μια τεχνολογία παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στο Google Home Max και στο Apple HomePod. Χάρη σε αυτήν, η τηλεόραση θα μπορεί να μάθει περισσότερα για το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται και να ρυθμίσει ανάλογα τον ήχο.

Όλες οι λεπτομέρειες θα είναι γνωστές στις αρχές Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η οποία σύμφωνα με την παράδοση θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας, των ΗΠΑ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !