O Pwn20wnd κυκλοφόρησε το εργαλείο unc0ver για το iOS 11

0
Ο προγραμματιστής Pwn20wnd κυκλοφόρησε ένα νέο jailbreak unc0ver v2.0.2 για τις συσκευές με iOS 11.
Το unc0ver είναι ένα ημι-δεμένο jailbreak για συσκευές που εκτελούν το iOS 11.0 - iOS 11.4 beta 3. Η διαδικασία πρέπει να πραγματοποιείται κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση του iPhone ή του iPad.  
Οι χρήστες που χρησιμοποιούν ήδη το unc0ver μπορούν απλώς να ενημερώσουν την έκδοση της εφαρμογής για να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες λειτουργίες. Η πρώτη έκδοση του unc0ver κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Στο unc0ver 2.0.2 εμφανίστηκαν πολλές λειτουργίες, όπως η υποστήριξη Cydia Substrate, ένα ενημερωμένο bootloader, ένα ειδικό κουμπί για την επανεκκίνηση του Springboard, ένας διακόπτης για την γρήγορη επανεγκατάσταση Cydia και το OpenSSH, η δυνατότητα ενημέρωσης των στοιχείων του jailbreak "μέσω on-line", ταχύτερη επανεκκίνηση του λειτουργικού συστήματος, διάρκεια ζωής της μπαταρίας και πολλά άλλα. Το πακέτο εγκατάστασης περιλαμβάνει μια νέα έκδοση του Cydia, η οποία είναι καλύτερα βελτιστοποιημένη για να λειτουργεί με το iOS 11.

Σε σύγκριση με το προ-build unc0ver, χάρη στη νέα δημόσια έκδοση, μπορείτε να εκτελέσετε γρήγορα τη διαδικασία για το jailbreak.

Επίσης, ο προγραμματιστής σημείωσε ότι οι χρήστες του Electra μπορούν απλά να εγκαταστήσουν το unc0ver πάνω σε αυτό. Το jailbreak έχει όλα τα απαραίτητα σενάρια για να καθαρίσει τα αρχεία του συστήματος, αλλά ταυτόχρονα όλες οι ρυθμίσεις χρήστη θα επαναρυθμιστούν.

Κατεβάστε το unc0ver 2.0.2 :



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !