Το OnePlus 6T McLaren Edition είναι εξοπλισμένο με την ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης στον κόσμο

0
Πρόσφατα, ανακοινώθηκε το smartphone OnePlus 6T McLaren Edition, το οποίο, εκτός από 10 GB μνήμης RAM, είναι εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία φόρτισης της μπαταρίας Warp Charge 30. 


Το OnePlus έχει δημοσιεύσει πληροφορίες σχετικά με το πώς η νέα τεχνολογία Warp Charge 30 μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία έως και 50% σε μόλις 20 λεπτά στο One Plus 6T McLaren Edition.

Το Warp Charge 30 είναι ένας φορτιστής 30 watt που μπορεί να μεταφέρει περισσότερο ρεύμα από τους συμβατικούς προσαρμογείς με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης, καθώς μεταφέρει τη διαχείριση θερμότητας και ισχύος στον ίδιο τον προσαρμογέα. Ο κατασκευαστής εγγυάται ότι ο φορτιστής Warp Adapter εξάγει τη θερμότητα με τέτοιο τρόπο ώστε το smartphone να μην είναι σχεδόν καθόλου ζεστό. Οι μηχανικοί του OnePlus έπρεπε να αλλάξουν τους μηχανισμούς ασφαλείας του OnePlus 6T McLaren Edition από υπερτάσεις, προκειμένου να προσαρμόσουν το gadget σε έναν υψηλότερο μετασχηματιστή ισχύος. Προστέθηκαν επίσης μια προστατευτική επένδυση οκτώ επιπέδων στη μπαταρία έτσι ώστε να διατηρεί τη βέλτιστη θερμοκρασία και να μην υπερθερμαίνεται.


Ως αποτέλεσμα, το OnePlus 6T McLaren μπορεί να φορτιστεί πλήρως μόνο μέσα σε μία ώρα, αν δεν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Η εταιρεία συγκρίνει την ταχύτητα φόρτισης με το Samsung Galaxy Note 9 και το smartphone Google Pixel 3 XL, τα οποία φορτίζουν το 60-65% κατά την ίδια χρονική περίοδο. Σε άλλο διάγραμμα, ο κατασκευαστής δείχνει ότι, παίζοντας, η μπαταρία θα φορτίσει μέχρι 90-95% σε 60 λεπτά.


Ο κατασκευαστής σημείωσε επίσης ότι το Warp Charge 30 δεν θα φορτίζει άλλες συσκευές της εταιρείας με την ίδια ταχύτητα όπως στην περίπτωση του OnePlus 6T McLaren. Το smartphone είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά στην ιστοσελίδα του OnePlus με τιμή $ 699.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !