Και στο Wi-Fi προβλήματα μετά την αναβάθμιση στο iOS 12.1.2

0
Οι χρήστες από διαφορετικές χώρες άρχισαν να παραπονιούνται για τα προβλήματα σύνδεσης με το Wi-Fi μετά την αναβάθμιση στο iOS 12.1.2. Η Apple ακόμη δεν ανταποκρίνεται σε αυτά τα μηνύματα και μάλλον ετοιμάζει μια ενημέρωση. 
Η σελίδα Forbes αναφέρει ότι πολλοί ιδιοκτήτες διαφορετικών μοντέλων iPhone αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης με το Wi-Fi μετά την αναβάθμιση στο iOS 12.1.2 . Οι χρήστες επίσης δημοσιεύουν πολλά παράπονα στο Twitter και στο λογαριασμό της Apple, αλλά η εταιρεία δεν ανταποκρίνεται σε κανέναν.

Αυτό δεν είναι το πρώτο λάθος που αντιμετώπισαν οι χρήστες iPhone στο iOS 12.1.2. Στα τέλη Δεκεμβρίου, οι ιδιοκτήτες των iPhone παραπονέθηκαν για προβλήματα με τη σύνδεση στο Internet μέσω του κυψελοειδούς δικτύου όπως αναφερθήκαμε και εμείς εδώ.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 12.1.2 για να αποφύγει την απαγόρευση των πωλήσεων στην Κίνα σε μερικά μοντέλα της μετά την δικαστική απόφαση. Η εταιρεία έχει αλλάξει την κίνηση των εφαρμογών κλεισίματος , έτσι ώστε να μην παραβιάζει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Qualcomm.
Πιθανότατα, η Apple θα διορθώσει αυτό το σφάλμα στο iOS 12.1.3 . Αυτή η έκδοση υλικολογισμικού είναι σε beta.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !