Είτε σας αρέσει είτε όχι, τα Windows 10 στέλνουν τα δεδομένα σας στον διακομιστή της Microsoft.

0
Οι χρήστες του φόρουμ Reddit μοιράστηκαν τις παρατηρήσεις τους στο ότι τα Windows 10 εξακολουθούν να στέλνουν δεδομένα τους στο μητρώο ενεργειών της Microsoft, ακόμα κι αν αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη στον υπολογιστή.  


Η δικτυακή πύλη του ZDNet σημείωσε ότι το "Αρχείο καταγραφής ενεργειών" είναι μια σημαντική λειτουργία για την εργασία του "Timeline".

Χάρη στη λειτουργία "Χρονοδιάγραμμα", η οποία κυκλοφόρησε με την ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 από τον Απρίλιο του 2018, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους και σε άλλες συσκευές, καθώς και να δουν ποια προγράμματα εκτελούνται και ποια αρχεία συνεργάζονταν. Φυσικά, αυτά τα δεδομένα πρέπει να καταχωρηθούν σε κάποιον διακομιστή για να τους δοθεί πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή.

Οι χρήστες των Windows 10 μπορούν να απενεργοποιήσουν την επιλογή "Να επιτρέπεται στα Windows να συλλέγουν τις ενέργειές μου από αυτόν τον υπολογιστή", αλλά παρόλα αυτά, οι εφαρμογές και τα δεδομένα δραστηριότητας θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου της ιδιωτικής ζωής στην ενότητα "Αρχείο καταγραφής ενεργειών".

Με άλλα λόγια, τα Windows 10 συνεχίζουν να συλλέγουν δεδομένα σχετικά με χρήστες χωρίς την άδειά τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Microsoft δεν ενημέρωσε τους καταναλωτές για το πώς λειτουργούν αυτά τα προγράμματα συλλογής δεδομένων και πώς μπορούν να απενεργοποιηθούν.

Προς το παρόν, οι χρήστες μπορούν μόνο να ελπίζουν ότι η Microsoft θα λύσει αυτό το πρόβλημα στις επόμενες ενημερώσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !