Οι ιδιοκτήτες του MacBook Pro 13 χωρίς την μπάρα αφής άρχισαν να λαμβάνουν μηνύματα από την Apple για να παραδώσουν τους υπολογιστές τους για επισκευή

0
Στις αρχές του Νοεμβρίου, η Apple διαπίστωσε ότι οι δίσκοι SSD που είναι εγκατεστημένο στα MacBook Pro 13 ίντσες χωρίς την μπάρα αφής μπορεί να έχει πρόβλημα που σχετίζεται με την απώλεια δεδομένων και την αποτυχία της μονάδας δίσκου . Η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους επηρεαζόμενους ιδιοκτήτες δωρεάν επισκευή.   
Οι ιδιοκτήτες του MacBook Pro 2017 13 ιντσών χωρίς τη μπάρα αφής, που πωλήθηκαν από τον Ιούνιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018, άρχισαν να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Apple με αίτημα να επιδιορθώσουν το laptop. Η εταιρεία υπόσχεται να διορθώσει το πρόβλημα δωρεάν.

Παρά το γεγονός ότι η Apple λέει ότι μόνο οι φορητοί υπολογιστές που πωλούνται από τον Ιούνιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018 εμπίπτουν στο πρόγραμμα, το μοντέλο που αγοράστηκε μετά τον Ιούνιο του 2018 θα μπορούσε να έχει και αυτό πρόβλημα. Για να βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής καλύπτεται από το πρόγραμμα, πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο της Apple και να εισάγετε τον σειριακό αριθμό της συσκευής ή να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης.

Δεδομένου ότι η Apple θα ενημερώσει το firmware του δίσκου, όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν και το macOS θα εγκατασταθεί εκ νέου. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, ώστε να μην χάσετε τα σημαντικά αρχεία σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !