Η Apple κατασκευάζει το Campus 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων

0
Η Apple ανακοίνωσε τα σχέδια της για την κατασκευή μιας νέας πανεπιστημιούπολης στο North Austin. Σύμφωνα με την μελέτη, το κόστος θα είναι στα 1 δισ. Δολάρια. Έτσι, η εταιρεία θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες έως το 2023.     
Ο κατασκευαστής των iPhone ανακοίνωσε επίσης σχέδια για επέκταση της παρουσίας του στο Πίτσμπουργκ, τη Νέα Υόρκη και το Κολοράντο.

Η Apple λέει ότι δημιούργησε 6.000 θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο το 2018. Συνολικά, η εταιρεία έχει 90.000 υπαλλήλους και στα 50 κράτη.
Μέχρι το 2023, η Apple θα δημιουργήσει περίπου 20.000 περισσότερες θέσεις εργασίας σε όλη την Αμερική μέσω της κατασκευής μιας νέας πανεπιστημιούπολης στο Ώστιν.

Η νέα πανεπιστημιούπολη θα βρίσκεται σε απόσταση ενός μιλίου από τα υπάρχοντα γραφεία της Apple στο Ώστιν και αρχικά θα έχει 5.000 υπαλλήλους. Με την πάροδο του χρόνου, το προσωπικό της πανεπιστημιούπολης μπορεί να αυξηθεί σε 15.000 άτομα.

"Είμαστε υπερήφανοι που ανοίγουμε νέες ευκαιρίες για τις πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και ενισχύουμε σημαντικά τη συνεργασία μας με την πόλη και τους ανθρώπους του Ώστιν", δήλωσε ο Tim Cook.

Εν τω μεταξύ, ο χρόνος κατασκευής της πανεπιστημιούπολης δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατασκευή της πανεπιστημιούπολης του Apple Park ξεκίνησε το 2011 και έπρεπε να ολοκληρωθεί μέχρι το 2015, αλλά για ορισμένους λόγους το έργο τελείωσε στα τέλη του 2017.
Η Apple σημειώνει επίσης ότι σε κράτη όπως το Σιάτλ, το Σαν Ντιέγκο και το Culver City, ο αριθμός των εργαζομένων θα αυξηθεί επιπλέον στα 1.000 άτομα τα επόμενα τρία χρόνια.

Ίσως με αυτό τον τρόπο η εταιρεία προετοιμάζεται για μερική μεταφορά της παραγωγής από την Κίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του εμπορικού πολέμου μεταξύ των χωρών.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !