Η συνδρομή στην εφαρμογή Apple News μπορεί να ξεκινήσει την άνοιξη του 2019

0
Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple πρόκειται να προσθέσει μια συνδρομή στην Apple News για πρόσβαση σε ιδικό περιεχόμενο. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να εμφανιστεί περίπου την άνοιξη του 2019.   


Η Apple διαπραγματεύτηκε με μεγάλες εφημερίδες, όπως οι New York Times, η Wall Street Journal και η Washington Post για την ένταξή τους στην υπηρεσία. Τα στελέχη ορισμένων δημοσιεύσεων ανησυχούσαν ότι μερικοί από τους συνδρομητές τους θα πήγαιναν στην Apple, ειδικά δεδομένης της χαμηλής τιμής. Ο Eddie Q, αντιπρόεδρος του λογισμικού της Apple, τους συναντήθηκε αυτοπροσώπως για να μετριάσει τις ανησυχίες.

Η εγγραφή στην Apple News θα λειτουργήσει με βάση την εφαρμογή Texture. Η Apple την αγόρασε τον Μάρτιο του 2018. Την εποχή της εξαγοράς, η Texture συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα περιοδικά, όπως το People, το Vogue, το Rolling Stone, το National Geographic, το GQ, το Wired, το Maxim, το Men's Health, το GQ και το Bloomberg Businessweek. Η εφαρμογή διέθετε 200.000 συνδρομητές οι οποίοι πληρώνουν μηνιαία συνδρομή 10 δολαρίων.

Το 2019, η Apple θα αναπτύξει ενεργά τον τομέα των υπηρεσιών αυτών.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !