Η Apple προσφέρει έκπτωση στο HomePod αν καποιος γίνει συνδρομητής της Apple Music

0
Η Apple ξεκίνησε μια προώθηση λόγο Χριστουγέννων, στην οποία προσφέρετε να αγοράσει καποιος μια έξυπνη στήλη ηχείο HomePod με έκπτωση. Η προσφορά είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε Βρετανούς χρήστες της Apple Music.  


Οι συνδρομητές της Apple Music στο Ηνωμένο Βασίλειο άρχισαν να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Apple με κωδικούς προώθησης για την αγορά του HomePod. Με τη χρησιμοποίηση τους, μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση 50 λίρες κατά την αγορά ενός HomePod στην ιστοσελίδα της Apple.

Αυτή είναι μια καλύτερη προσφορά, σε σύγκριση και με τις μέσες τιμές ακόμη και στο eBay. Μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές εάν η Apple θα στείλει ηλεκτρονικά μηνύματα σε άλλες χώρες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Παρόλο που μόνο οι συνδρομητές της Apple Music λαμβάνουν τον κωδικό προσφοράς, αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε χρήστη. Οι κωδικοί προσφοράς ισχύουν μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.

Από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου 2019, το Apple Online Store διαθέτει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επιστροφής προϊόντων . Αυτό σημαίνει ότι όλες οι αγορές που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορούν να επιστραφούν πριν από τις 20 Ιανουαρίου 2019.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !