Οι επιτιθέμενοι χρησιμοποιούν τα Apple AirPods για να ακούσουν τους χρήστες

0
Οι βρετανοί δημοσιογράφοι της Daily Mail έχουν αποκαλύψει έναν τρόπο που επιτρέπει στους επιτιθέμενους να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες άλλων ανθρώπων μέσω των Apple AirPods. Το κύριο εργαλείο των απατεώνων ήταν η λειτουργία "Live Listen", που σχεδιάστηκε για χρήστες με προβλήματα ακοής.  
Σύμφωνα με Βρετανούς δημοσιογράφους, η λειτουργία "Live Listen", που σχεδιάστηκε για χρήστες των AirPods που έχουν προβλήματα ακοής, χρησιμοποιείται επιτυχώς από τους εισβολείς για να ακούσουν τις συνομιλίες άλλων ανθρώπων. Αυτή η επιλογή εμφανίστηκε στο iOS 12. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το iPhone ως ασύρματο μικρόφωνο που μεταδίδει ήχο κατευθείαν στο ακουστικό ενός κινητού. Βασικά, αυτή η λειτουργία που χρησιμοποιείται από άτομα με προβλήματα ακοής λειτουργεί σε απόσταση έως και 15 μέτρων και ελέγχεται από ένα smartphone.

Διευκρινίζει η δημοσίευση, ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το χαρακτηριστικό και από τους επιτιθέμενους. Μπορούν να ενεργοποιήσουν το "Live Listen" στα AirPods και να μεταβούν σε ένα άλλο δωμάτιο, αφήνοντας το iPhone που συνεργάζεται με αυτό στο δωμάτιο σε διαφορετικό κινητό. Έτσι, ακούν τις συνομιλίες άλλων ανθρώπων. Σύμφωνα με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, μια τέτοια λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους εισβολείς για να αποκαλύψει και τις προσωπικές πληροφορίες άλλων ανθρώπων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !