Η Samsung ανακοινώνει την ημερομηνία παρουσίασης του Galaxy S10

0
Μετά από μια σειρά φημών ότι η Samsung θα παρουσιάσει έναν ανταγωνιστή του iPhone το 2019 μια εβδομάδα πριν από το Mobile World Congress το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο, η εταιρεία επιβεβαίωσε αυτό στο Twitter του λογαριασμού της. 
Το βίντεο που αφιερώνεται στο Galaxy Unpacked 2019 δεν παρέχει συμβουλές σχετικά με το σχεδιασμό ή άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής. Μόνο ο τεράστιος αριθμός "10" συμβολίζει την καινοτομία που περιμένουμε για το Galaxy S10!

Ωστόσο, το δίκτυο εξακολουθεί να έχει και μια άλλη διαρροή, αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό της συσκευής. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι παρέχεται από την ίδια τη Samsung όταν δημοσιεύει πληροφορίες σχετικά με τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά του OneUI ίσως και από λάθος.


Οι ειδικοί της εταιρείας της Νότιας Κορέας άλλαξαν αμέσως την εικόνα, αλλά οι χρήστες του Reddit κατάφεραν να την σώσουν και όπως είναι φυσικό την κυκλοφορήσαν αυτοί δείχνοντας λεπτομέρειες της εικόνας όπως τα πλήκτρα στο πλάι που δεν υπάρχουν τώρα.

"Καλώς ορίσατε στην επόμενη γενιά των gadgets. Το Galaxy Unpacked θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2019. " αναφερει η πρόσκληση της εταιρίας

Σύμφωνα με φήμες, η Samsung θα παρουσιάσει τέσσερα μοντέλα του Galaxy S10, τα οποία θα ανταγωνιστούν με την τρέχουσα γενιά του iPhone και ίσως ακόμα και τα smartphones της Apple του 2019.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η δημοσίευση δεν αναφέρει τον τόπο, αν και η υπηρεσία Τύπου της Samsung επιβεβαίωσε ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Σαν Φρανσίσκο.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !