Η υποστήριξη AirPlay θα εμφανιστεί στο VLC

0
Οι προγραμματιστές της εφαρμογής αναπαραγωγής βίντεο ανοιχτού κώδικα VLC ανακοίνωσαν την εισαγωγή της υποστήριξης AirPlay στην επόμενη ενημερωμένη έκδοση.  
Η ομάδα ανάπτυξης Videolan μαζί με έναν από τους κορυφαίους προγραμματιστές τον Jean-Baptiste Kempf κατά τη διάρκεια της CES 2019 δήλωσαν στους δημοσιογράφους του Variety στο CES ότι το VLC θα λάβει υποστήριξη AirPlay, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταδίδουν βίντεο από το iPhone ή το Android στην Apple TV.

Η ενημέρωση της εφαρμογής VLC μπορεί και να κυκλοφορήσει σε περίπου ένα μήνα. Ωστόσο, οι προγραμματιστές σημείωσαν ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμη.

"Όπως συμβαίνει με το Chromecast, σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε την υποστήριξη AirPlay για οποιαδήποτε πλατφόρμα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας εξακολουθεί να είναι άγνωστη. Θέλουμε η καινοτομία να γίνει μέρος της εφαρμογής VLC 4 στην οποία εργαζόμαστε τώρα ».

Η δεύτερη σημαντική είδηση ​​που σχετίζεται με το VLC είναι ότι ο player των βίντεο θα φτάσει σύντομα το νούμερο των 3 δισεκατομμυρίων λήψεων. Ίσως λόγω αυτής της δημοτικότητας, οι προγραμματιστές εισάγουν συνεχώς νέα χαρακτηριστικά στην ελεύθερη εφαρμογή χωρίς να χάσουν τον ενθουσιασμό τους.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !