Ελπίδες για ενα jailbreak στο iOS 11.4 και iOS 11.4.1

0
Ένας χάκερ με το όνομα Tihmstar βρήκε έναν τρόπο για να σπάσει τα iOS 11.4 και iOS 11.4.1 και να εγκαταστήσει ένα jailbreak, αλλά δεν θα υποστηρίζονται όλες οι συσκευές.   
Ο Tihmstar στο tweeter ανακοίνωσε ότι βρήκε μια εκμετάλλευση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σπάσει το iOS 11.4 και iOS 11.4.1. Ο χάκερ εκμεταλλεύεται μια ευπάθεια που σχετίζεται με την υποδοχή των ακουστικών 3,5 mm. Αυτό σημαίνει ότι τα iPhones στα τσιπ Apple A10 και A11 δεν θα υποστηρίζονται.

Το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus λειτουργούν στο τσιπ A10, ενώ το iPhone 8, το iPhone 8 Plus και το iPhone X λειτουργούν στο A11.

Σε ένα άλλο tweet, ο Tihmstar είπε ότι ήταν σε θέση να "πάρει μια βάση πυρήνα". Ο προγραμματιστής έχει ήδη κατορθώσει να πάρει τα δικαιώματα για να διαβάσει τον πυρήνα, αλλά πρέπει ακόμα να πάρει τα δικαιώματα για να γράψει αλλαγές με κώδικα.

Μέχρι στιγμής, η απελευθέρωση ενός jailbreak για το iOS 11.4 και iOS 11.4.1 είναι πολύ νωρίς για να περιμένουμε, αλλά η ανίχνευση μιας ευπάθειας θα συμβάλει σίγουρα στην ταχεία απελευθέρωσή του.

Τα τελευταία δημόσια jailbreaks για iOS 11 Electra και unc0ver υποστηρίζουν μόνο το iOS 11-11.4 Beta 3. Δεν υπάρχουν ειδήσεις για την κυκλοφορία του jailbreak για το iOS 12, αλλά το σύστημα το χάκεψαν ήδη το καλοκαίρι του 2018.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !