Η Apple κυκλοφόρησε μια ειδική έκδοση του Beats Solo3 προς τιμήν του κινεζικού νέου έτους

0
H Apple δημοσίευσε έναν ετήσιο οδηγό δώρων για το Κινεζικό Νέο Έτος. Η εταιρεία ξεκίνησε μια ειδική ιστοσελίδα αφιερωμένη στο iPhone XS Max, iPhone XR και άλλα προϊόντα. 
Στην ιστοσελίδα για χάρη της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς, η Apple σημειώνει ότι τα νέα μοντέλα iPhone και iPad θα βοηθήσουν όλη την οικογένεια να επικοινωνήσει κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Η επανένωση είναι ανεκτίμητη.

Αυτή η επανένωση του νέου έτους είναι το καλύτερο δώρο. Περάστε χρόνο με την οικογένειά σας και συγκεντρώστε όλους τους φίλους σας μαζί και τα προϊόντα της Apple θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

Πρώτα απ 'όλα, η εταιρεία ξεχώρισε τα iPhone XS Max και το iPhone XR smartphones στον οδηγό δώρων για το κινεζικό νέο έτος. Αναφέρει επίσης το iPhone 8, το Apple Watch Series 4 και το iPad Pro. Επιπλέον, η Apple έχει συμπεριλάβει ορισμένα εξαρτήματα στη λίστα, όπως ο εκτυπωτής φωτογραφιών Lifeprint και άλλα.

Προς τιμήν του κινεζικού νέου έτους, η εταιρία κυκλοφόρησε ένα νέο χρωματισμό των ασύρματων ακουστικών Beats Solo3 "ασημί με γκρίζες αποχρώσεις". Το μοντέλο διαφημίζεται ως "Ειδική Έκδοση Νέου Έτους". Πιθανώς, αυτή η έκδοση του Beats Solo3 θα κυκλοφορήσει στην αγορά μόνο στην Κίνα.

Όπως και πέρυσι, η Apple δεν προσφέρει ειδικές προσφορές για τους κατοίκους της Κίνας, αν και το 2017 η εταιρεία είχε διανέμει ακουστικά Beats δωρεάν όταν αγόραζε καποιος Mac ή iPad.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !