Η Apple εξήγησε γιατί δεν θεωρεί ότι το iPad Pro 2018 είναι ελαττωματικό

0
Η Apple δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της ένα νέο άρθρο που δίνει κάποια εικόνα για την παραγωγική διαδικασία του iPad Pro του 2018. Σε αυτό το βήμα, η εταιρεία αποφάσισε να απολογηθεί μετά από καταγγελίες από τους χρήστες που έλαβαν ελαφρώς λυγισμένα τα νέα ταμπλετ. 


Το άρθρο δηλώνει ότι οι μικρές κάμψεις μπορεί να είναι πιο αισθητές στο μάτι λόγω ενός νέου σχεδιασμού με ίσια άκρα. Αναφέρει επίσης ότι η Apple επιτρέπει την αλλαγή της επιπεδότητας της επιφάνειας του δισκίου στα 400 microns και όλα έξω από αυτά τα όρια το εύρος εμπίπτουν στην επισκευή της εγγύησης ή στην αντικατάσταση της συσκευής.

Το έγγραφο λέει ότι για πρώτη φορά, η Apple χρησιμοποιεί μια νέα μέθοδο παραγωγής που ονομάζεται "co-molding".

Η Apple υποστηρίζει ότι τα νέα σχέδια και τα πλαστικά ένθετα στις εκδόσεις LTE μπορεί να προκαλέσουν κάμψεις του iPad. Υπό κανονική χρήση, μια αλλαγή επιπεδότητας μέχρι 400 micron θα πρέπει να είναι αόρατη στο μάτι.

Η εταιρεία παρότρυνε όλους τους καταναλωτές που πιστεύουν ότι το iPad Pro 2018 τους λυγίζει περισσότερο από το αποδεκτό επίπεδο, να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη της Apple. Ο κατασκευαστής είναι έτοιμος να καλύψει τις ζημιές λόγω ελαττώματος των υλικών ή της διαδικασίας κατασκευής του gadget.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !