Η Apple απαγόρευσε την ταυτόχρονη αναπαραγωγή μουσικής στο iPhone και στο HomePod

0
Οι χρήστες του Reddit και η σελίδα 9to5Mac ανέφεραν σήμερα ότι η Apple έχει απαγορεύσει την αναπαραγωγή τραγουδιών από την Apple Music ταυτόχρονα στο iPhone και στο HomePod. Αυτή η λειτουργία δεν υπήρχε αρχικά και είναι κάτι νέο. 
Προηγουμένως, οι συνδρομητές της Apple Music μπορούσαν να παίξουν ένα τραγούδι σε ένα iPhone, ενώ στον έξυπνο ομιλητή του HomePod έπαιζε ένα άλλο τραγούδι. Αυτή η λειτουργία ήταν στη στήλη από τότε που κυκλοφόρησε, αλλά ένα χρόνο αργότερα, η Apple την απενεργοποίησε.

Οι χρήστες του Reddit το ανέφεραν για πρώτη φορά, όπου κατόπιν η σελίδα 9to5Mac επιβεβαίωσε τις πληροφορίες. Αρχικά, οι ιδιοκτήτες των στηλών πιστεύουν ότι αυτό ήταν ένα λάθος, αλλά η υποστήριξη της Apple το αρνήθηκε.

"Κάλεσα την Apple και ένας υπάλληλος μου είπε ότι η παράλληλη ροή ήταν ένα σφάλμα όπου και διορθώθηκε τώρα, οπότε τώρα δεν είναι δυνατή η παράλληλη ροή στο HomePod και σε δεύτερη συσκευή μέσω του ίδιου αναγνωριστικού της Apple", ανέφερε ένας σχολιαστής της Reddit.

Αυτή η αλλαγή ισχύει μόνο για τους κατόχους ατομικών συνδρομών της Apple Music και είναι προφανές πως η εταιρία θέλει να εμποδίσει τους χρήστες να μοιράζονται τη συνδρομή. Οι χρήστες της συνδρομής οικογένειας μπορούν να εξακολουθήσουν να παίζουν ταυτόχρονα μουσική σε έξι συσκευές.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !