Το iPhone του 2019 θα υποστηρίξει πιθανώς το Wi-Fi 6

0
Ο αναλυτής Blaine Curtis από την Barclays δήλωσε ότι τα νέα iPhones θα έχουν υποστήριξη Wi-Fi 6. Το πρότυπο αυτό είναι επίσης γνωστό ως 802.11ax, το οποίο είναι ο διάδοχος του 802.11ac.  
Το νέο πρότυπο θα παρέχει υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης δεδομένων και βελτιωμένη απόδοση σε δύσκολες συνθήκες, για παράδειγμα σε συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς και βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση για τη διατήρηση της ισχύος της μπαταρίας των συνδεδεμένων συσκευών. Όλα αυτά είναι δυνατά όμως αν υπάρχει καποιος δρομολογητής με υποστήριξη για το 802.11ax. Υπάρχουν λίγοι από αυτούς στην αγορά, αλλά το 2019 αναμένονται περισσότερα νέα μοντέλα με υποστήριξη Wi-Fi 6.

Η Apple ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που προσέφεραν υποστήριξη 802.11ac στις συσκευές τους, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα νέα iPhones θα λάβουν 802.11ax σύντομα.

Σύμφωνα με φήμες, τα μοντέλα iPhone 2019 θα υποστηρίξουν τα δίκτυα 5G. Ωστόσο, υπάρχουν και απόψεις ότι η Apple δεν θα εφαρμόσει αυτό το πρότυπο επικοινωνίας, επειδή η εργασία της εξαρτάται από τους φορείς εκμετάλλευσης. Η Apple ήταν πάντα πιο αργή προσθέτοντας νέες κυτταρικές τεχνολογίες επικοινωνίας. Για παράδειγμα, η υποστήριξη LTE εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο iPhone 5 το 2012, αν και άλλοι κατασκευαστές smartphone άρχισαν να υποστηρίζουν το πρότυπο LTE στο τέλος του 2010.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !