Insiders: Η Apple εγκαινιάζει επιτέλους το AirPower

0
Η Apple μετά από τόση καθυστέρηση ξεκίνησε την παραγωγή της ασύρματης φόρτισης του AirPower, η οποία αναμενόταν να κυκλοφορήσει το 2017. Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, η είσοδός του στην αγορά είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες το 2019. 
Η έκδοση AirPower έχει αναβληθεί αρκετές φορές. Για πρώτη φορά η παρουσίαση ασύρματης φόρτισης πραγματοποιήθηκε το 2017, μαζί με το iPhone X. Ωστόσο, ούτε στη συνέχεια ούτε το 2018 η συσκευή εισήλθε ποτέ στην αγορά. Αρχικά, η καθυστέρηση στην απελευθέρωση του gadget συνδέθηκε με δυσκολίες στην ανάπτυξή του, όμως στη συνέχεια διέρρευσαν τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Apple κατά τους τελευταίους ελέγχους της φόρτισης, ιδίως, με την υπερθέρμανση της συσκευής.

Σύμφωνα όμως τώρα με εμπιστευτικές πληροφορίες, η Apple άρχισε να παράγει την ασύρματη φόρτιση. Συγκεκριμένα, ενημερώνει έναν από τους κατασκευαστές κοντά στην Apple, ήτοι την Luxshare Precision. Αυτή παράγει ήδη τα AirPods και τα καλώδια USB-C. Ο έλεγχος της κατασκευής του AirPower θα ασκηθεί από την Pegatron, εταιρεία που, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του Bloomberg, είχε θεωρηθεί προηγουμένως ως ο πιο στενός συνεργάτης της Apple στη δημιουργία των AirPower.

Η έναρξη της παραγωγής του AirPower δείχνει άμεσα ότι η είσοδός της στην αγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί ήδη τους επόμενους μήνες το 2019. Πιθανότατα, ίσως αυτό και να συμβεί κατά τη φθινοπωρινή παρουσίαση νέων μοντέλων iPhone.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !