Η Apple μειώνει το την παραγωγή του iPhone XS, XS Max και XR κατά 10%

0
Μετά την αναθεώρηση των προβλέψεων του κέρδους της Apple για το πρώτο τρίμηνο του 2019, η εταιρεία μείωσε και πάλι την παραγωγή iPhone της. Αυτό αναφέρεται από τον Nikkei, αναφερόμενος στους συνεργάτες της εταιρείας.  
Σύμφωνα με τον Nikkei, η παραγωγή από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2019 θα μειωθεί κατά 10%. Η Apple έχει ήδη ειδοποιήσει τους προμηθευτές για τις παραγγελίες για το iPhone XS, το iPhone XS Max και το iPhone XR.

Η εταιρεία έπρεπε να κυκλοφορήσει 47-48 εκατομμύρια iPhone την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου, αλλά τώρα έχει γίνει γνωστό ότι ο αριθμός θα μειωθεί σε 40 εκατομμύρια μονάδες. Οι αναλυτές της Nikkei είναι σίγουροι ότι αυτή η μείωση των παραγγελιών οφείλεται στην αδύναμη ζήτηση για το iPhone στην Κίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη έκθεση, η οποία αναφέρει ότι η Apple θα μειώσει την παραγωγή iPhone κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019. Τον περασμένο μήνα, οι αναλυτές προέβλεπαν επίσης ότι η Apple θα έκοβε σχεδόν το μισό της παραγωγής του iPhone XS Max.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Tim Cook σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CNBC παραδέχθηκε ότι η Apple είχε υποστεί εμπορικό πόλεμο με την Κίνα. Είπε επίσης ότι ήταν ακόμη αισιόδοξος για την επίλυση των διαφορών μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !