Η Apple κατοχυρώνει το iPod touch ως κονσόλα παιχνιδιών.

0
Το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών ενέκρινε μια δήλωση της Apple για την επέκταση του όρου iPod touch. Από τώρα η συσκευή είναι επίσης μια κονσόλα παιχνιδιών.   
Η Apple κατοχύρωσε το όνομα iPod touch το 2008. Την εποχή εκείνη, η εταιρεία πίστευε ότι η συσκευή εμπίπτει στην κατηγορία "Οπτικοακουστικός εξοπλισμός και εξοπλισμός πληροφόρησης".

Δέκα χρόνια αργότερα, η Apple πρόσθεσε ένα ακόμη όρο για το iPod touch. Τώρα ο παίκτης εμπίπτει στην κατηγορία "Χειροκίνητη συσκευή για την έναρξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών και φορητή κονσόλα παιχνιδιών". Ως βάση για την προσθήκη μιας νέας κατηγορίας, η Apple παρείχε ένα στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας iPod touch στην ιστοσελίδα της εταιρείας, στην οποία παρουσιάζεται η συσκευή αναπαραγωγής ως συσκευή παιχνιδιών.

Το iPod touch αγοράστηκε ως φορητή κονσόλα παιχνιδιών από πολλούς χρήστες στο παρελθόν, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η Apple περίμενε δέκα χρόνια για να προσθέσει τον όρο. Ίσως πρόκειται για ένα προστατευτικό μέτρο από τους ανταγωνιστές. Αλλά μπορεί επίσης να είναι μια επιβεβαίωση ότι η Apple αναπτύσσει ένα νέο iPod touch με έμφαση στα παιχνίδια.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !