Η Apple προσπάθησε να χρησιμοποιήσει μόντεμ Qualcomm στο νέο iPhone

0
Η Apple προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τα μόντεμ της Qualcomm στο νέο iPhone XS, XS Max και XR, παρά την απαγόρευση. Αυτό αναφέρθηκε σήμερα από τους δημοσιογράφους του Bloomberg.   
Οι δημοσιογράφοι του Bloomberg μελέτησαν μέρος της εσωτερικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Apple, η οποία και δημοσιοποιήθηκε. Όπως αποδείχθηκε απο την δημοσίευση, η Apple προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τα modems της Qualcomm στα iPhone XS, XS Max και XR. Υπενθυμίζουμε ότι ο κατασκευαστής αρνήθηκε προηγουμένως να παράσχει τα εξαρτήματα του για την Apple και για τα smartphones του 2018 λόγω μιας σύγκρουσης που αφορά την παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Qualcomm από την Apple.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η αλληλογραφία διεξήχθη μεταξύ της ηγεσίας των δύο εταιρειών. Δεν αναφέρεται τίποτε τότε για τη δίκη. Αντίθετα, τα μηνύματα αφορούν τη χρήση των τσιπ Qualcomm στο iPhone 2018. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple ήθελε εν μέρει να χρησιμοποιήσει modems Qualcomm σε μια περιορισμένη παρτίδα smartphones, αλλά ο κατασκευαστής αρνήθηκε αυτή την προσφορά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !