Οι Κινέζοι πήραν δικαιώματα root sto iOS 12.1.2 στο iPhone XS Max

0
Οι Κινέζοι ερευνητές ασφαλείας Min Zheng και Sialong Bai δήλωσαν στο Twitter ότι κατάφεραν να σπάσουν το iOS 12.1.2 στο iPhone XS Max.  
Οι προγραμματιστές μπόρεσαν να αποκτήσουν δικαιώματα πρόσβασης root στο iPhone XS Max εκτελώντας iOS 12.1.2. Έτσι, απέδειξαν ότι το τσιπ Apple A12 έχει ευπάθειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός neoy jailbreak.

Οι Zheng και Sialong επιδεικνύουν συνεχώς εκμεταλλεύσεις σε διάφορες εκδόσεις του iOS και σε διαφορετικά iPhones, αλλά σπάνια τις δημοσιεύουν. Πιθανότατα, αυτή η περίπτωση δεν θα είναι μια εξαίρεση, πράγμα που σημαίνει ότι η απελευθέρωση του jailbreak για το iOS 12 είναι ακόμα μια μεγάλη ερώτηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι προγραμματιστές έχουν πειραματιστεί με το iOS 12. Το σύστημα ήταν σε θέση να χαραχθεί ξανά σε beta δοκιμές απο το καλοκαίρι του 2018. Αλλά στη συνέχεια όλα τα δεδομένα ευπάθειας μεταφέρθηκαν στην Apple οπου και διορθώθηκαν με τα σχετικά ανταλλάγματα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !