Γερμανία: Αγώνας δεύτερος νίκη της Apple εναντίον Qualcomm

0
Το περιφερειακό δικαστήριο του Mannheim απέρριψε την επόμενη αγωγή της Qualcomm εναντίον της Apple για παράβαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Αυτό γράφει σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.   
Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια της Qualcomm να επιτύχει δικαιοσύνη για την παράνομη χρήση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Apple στη Γερμανία. Σύμφωνα με τους αντιπροσώπους του κατασκευαστή των chip, η ικανοποίηση της προηγούμενης αγωγής δεν έφερε τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα και δύσκολα θα μπορούσε να διορθώσει την κατάσταση.

"Το περιφερειακό δικαστήριο του Μανχάιμ απέρριψε τη δεύτερη αγωγή της Qualcomm. Από τη σκοπιά του νόμου, δεν ήταν λογικό στη διατύπωση και τις διατάξεις του. Κατά την άποψή μας, η εγκατάσταση τσιπ σε smartphones της Apple δεν παραβιάζει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Qualcomm ", ανέφεραν αξιωματούχοι του δικαστηρίου.

Θυμηθείτε ότι η σύγκρουση μεταξύ της Apple και της Qualcomm έχει διαρκέσει αρκετούς μήνες. Κανένα από τα μέρη δεν ενημερώνει για το χρόνο επίλυσης των διαφορών. Ο Tim Cook έχει αναφέρει προηγουμένως ότι η Apple δεν έχει μιλήσει με την Qualcomm από το τρίτο τρίμηνο του 2018.
Η ανακοίνωση του αποτελέσματος σημείωσε και μια μικρή άνοδο των μετοχών της εταιρίας.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !