Στην εφαρμογή YouTube για το iOS, μπορείτε πλέον να περιστρέφετε τα βίντεο όπως στα Instagram Stories

0
Προηγουμένως, οι χρήστες έπρεπε να περάσουν κάποιο χρόνο παρακολουθώντας τα συνιστώμενα βίντεο, τα οποία δεν ήταν πάντα ενδιαφέροντα, αλλά τώρα δεν είναι υποχρεωτικό αυτό αφού θα μπορείτε να παραλείψετε αυτά που θέλετε. Το YouTube ενημερώνει την εφαρμογή για κινητά για να κάνει ακόμα πιο εύκολη την πλοήγηση.  
Ξεκινώντας από αυτήν την εβδομάδα, μπορείτε να περιηγηθείτε στα συνιστώμενα βίντεο χρησιμοποιώντας οριζόντια ολίσθηση. Η νέα λειτουργία θα απλοποιήσει και θα επιταχύνει την αναζήτηση του επιθυμητού περιεχομένου.

Η μετακίνηση προς τα εμπρός θα μεταφερθεί στο επόμενο συνιστώμενο βίντεο, η επιστροφή του πλήκτρου slayp θα επιστρέψει στην τελευταία προβολή. Σε αυτήν την περίπτωση, το βίντεο θα ξεκινήσει από τη στιγμή που τον σταμάτησε ο χρήστης. Το νέο χαρακτηριστικό του YouTube θυμίζει τη λειτουργία των ιστοριών του Instagram, η οποία είναι σε οριζόντια προβολή κύλισης του περιεχομένου.

Το YouTube ισχυρίζεται ότι χρειάζεται το 70% του χρόνου από πριν για να παρακολουθήσουν βίντεο σε κινητές συσκευές και η καινοτομία θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν καλύτερα την αναπαραγωγή τους.

Η λειτουργία θα εμφανιστεί αυτήν την εβδομάδα, αλλά μόνο για χρήστες του iOS.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !