Το Twitter ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα beta με πρόσβαση σε νέες λειτουργίες

0
Οι προγραμματιστές εφαρμογών του Twitter θα ξεκινήσουν σύντομα την ανάπτυξη προγράμματα beta για μια επιλεγμένη ομάδα χρηστών που θα δοκιμάσουν τα νέα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας του microblogging.  


Ο στόχος του νέου προγράμματος beta είναι να βοηθήσει την ομάδα ανάπτυξης του Twitter να καθορίσει εάν θα μετατρέψει αυτές τις λειτουργίες επίδειξης σε μέρος του τελικού προϊόντος ή θα εγκαταλείψει την εφαρμογή τους.

Η TechCrunch ήταν σε θέση να έχει πρόσβαση στο πρόγραμμα των beta. Οι δημοσιογράφοι σημείωσαν αρκετά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η υπηρεσία microblogging δοκιμάζει έναν νέο αλγόριθμο ταξινόμησης απαντήσεων. Τώρα θα εμφανίζονται σε μια ταξινομημένη σειρά, έτσι ώστε οι απαντήσεις των φίλων σας θα μετακινηθούν στην κορυφή.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θέλει να δοκιμάσει η εταιρεία είναι η επέκταση των κουμπιών αλληλεπίδρασης. Με άλλα λόγια, τα κουμπιά "αγαπημένα", "απάντηση" και "retweet" στην κύρια οθόνη αφαιρέθηκαν από την εφαρμογή Twitter. Για να εμφανιστούν τα κουμπιά, οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν κλικ στη δημοσίευση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρίτοι πελάτες του Twitter χρησιμοποιούν αυτό το χαρακτηριστικό για αρκετό καιρό.

"Σε αντίθεση με την παραδοσιακή έκδοση beta, η οποία είναι το τελευταίο στάδιο πριν από την κυκλοφορία, δίνουμε στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλες τις λειτουργίες πολύ νωρίτερα", δήλωσε η Sarah Hyder, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων για το Twitter.

Επίσης, εκπρόσωποι της εταιρείας λένε ότι η αρχική έκδοση beta θα επικεντρωθεί σε έναν σοβαρό επανασχεδιασμό, ο οποίος θα προσθέσει ένα νέο χρωματικό σχήμα και διάφορα οπτικά στοιχεία για να διαφοροποιήσουν τις απαντήσεις.

Οι προγραμματιστές του Twitter σημειώνουν ότι η προσφορά για τη λήψη ξεχωριστής εφαρμογής beta θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένους χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα στο εγγύς μέλλον.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !