Η Apple πρέπει να πληρώσει 440 εκατομμύρια δολάρια για παραβίαση ευρεσιτεχνιών

0
Η Apple νικήθηκε από την VirnetX και πρέπει να πληρώσει 440 εκατομμύρια δολάρια, αφού το αμερικανικό Εφετείο δεν άλλαξε την απόφαση του προηγούμενου δικαστηρίου. Η εταιρεία χρησιμοποίησε παράνομα σύμφωνα με την απόφαση, διπλώματα ευρεσιτεχνίας της VirnetX.   
Η ιστορία της σύγκρουσης μεταξύ της Apple και της VirnetX ξεκίνησε το 2010, όταν η VirnetX κατηγόρησε την Apple για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που χρησιμοποιούνται στο FaceTime. Έκτοτε, οι δικηγόροι των εταιρειών άρχισαν να συναντώνται τακτικά ενώπιον των δικαστηρίων.

Το 2016, το δικαστήριο αποφάσισε ότι η Apple θα πρέπει να καταβάλει 302 εκατομμύρια δολάρια στην VirnetX. Στη συνέχεια, η πληρωμή αυξήθηκε στα 440 εκατομμύρια δολάρια . Η Apple κάνει ενστάσεις τακτικά, αλλά το πρόστιμο παραμένει το ίδιο.

Η Apple πρέπει επίσης να καταβάλει το VirnetX 502,6 εκατομμύρια δολάρια και για μια άλλη περίπτωση. Οι δικηγόροι της VirnetX κατάφεραν να αποδείξουν ότι τέσσερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ασφαλείας του VirnetX χρησιμοποιήθηκαν παράνομα σε FaceTime και iMessage.
Συνολικά, η Apple πρέπει να πληρώσει το VirnetX 942 εκατομμύρια δολάρια. Οι εκπρόσωποι της Apple ανέφεραν ότι απογοητεύτηκαν από την απόφαση του δικαστηρίου και θα ασκήσουν έφεση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !