Νέα παπούτσια για μπάσκετ μπορούν να ελέγχονται από το iPhone

0
Η Nike παρουσίασε τα νέα αθλητικά παπούτσια Adapt BB με ένα προηγμένο σύστημα ραφής που μπορεί να ελεγχθούν χρησιμοποιώντας ένα smartphone. 
Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του Adapt BB, το οποίο η Nike αποκαλεί την "πιο προηγμένη λύση μέχρι σήμερα", είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε τις ραφές χειροκίνητα χρησιμοποιώντας τα φυσικά κουμπιά στο παπούτσι ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή στο smartphone σας.

Όταν ένας παίκτης μπάσκετ τοποθετεί τα πάνινα παπούτσια Adapt BB, ο μη τυποποιημένος κινητήρας ενσωματωμένος σε αυτά με εκπαιδευμένους μηχανισμούς μετρά την τάση που απαιτείται από τα πόδια και προσαρμόζεται ανάλογα, έτσι ώστε κάθε πόδι να ταιριάζει άνετα στο παπούτσι.

Φυσικά, όλες οι νέες τεχνολογίες απαιτούν ενέργεια, έτσι τα πάνινα παπούτσια θα πρέπει να φορτιστούν. Σύμφωνα με τη Nike, με μια πλήρη μπαταρία, τα παπούτσια μπορούν να φορεθούν για έως και 14 ημέρες. Έρχεται με ένα ασύρματο μαξιλάρι φόρτισης. Καθορίζεται ότι μέχρι και το 100% των αθλητικών παπουτσιών φορτίζονται σε 3 ώρες.


Με τη βοήθεια της εφαρμογής Adapt για κινητά, οι παίκτες του μπάσκετ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορούν να εισέλθουν σε διάφορες ρυθμίσεις για τα κορδόνια καθώς και να ελέγξουν τη μπαταρία των αθλητικών παπουτσιών και να αλλάξουν τα χρώματα LED τους.

Η ασύρματη σύνδεση που θα παρέχει το Adapt BB με υποστήριξη για ενημερώσεις εφαρμογών, σημαίνει πρόσθετες βελτιώσεις και νέες λειτουργίες στο μέλλον. Η Nike εργάζεται ήδη σε διάφορες ρυθμίσεις στενότητας παπουτσιών που οι παίκτες του NBA θα μπορούν να επιλέξουν και να λάβουν όπως τα θέλουν.
Πηγή: Nike



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !