Η Apple σκοπεύει να ξεκινήσει μια τηλεοπτική υπηρεσία τον Απρίλιο

0
Σύμφωνα με την The Information, η Apple θα ξεκινήσει μια τηλεοπτική υπηρεσία streaming στα μέσα Απριλίου αυτής της χρονιάς. Η εταιρεία έχει ήδη συμφωνήσει με τους εταίρους της.   
Σύμφωνα με τις πηγές των πληροφοριών, η υπηρεσία συνεχούς ροής θα περιλαμβάνει το περιεχόμενο της Apple, καθώς και περιεχόμενο τρίτων όπως το HBO και το STARZ. Μέρος των βίντεο θα είναι διαθέσιμο δωρεάν και μια συνδρομή θα ανοίξει πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας.

Αρχικά, η υπηρεσία θα λειτουργήσει μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του 2019, η Apple θα ανοίξει πρόσβαση σε αυτήν και στους κατοίκους άλλων 100 χωρών. Το αν θα εργαστεί στη Ελλάδα ακόμη είναι άγνωστο.

Η Apple αναπτύσσει περισσότερες από 20 τηλεοπτικές εκπομπές, μερικές από τις οποίες έχουν ήδη κινηματογραφηθεί. Η εταιρεία κέρδισε επίσης δικαιώματα σε πολλές ταινίες και προσέλκυσε τηλεοπτικούς παραγωγούς, όπως ο Jason Katims και ο Justin Lin, για να δημιουργήσουν αποκλειστικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Η υπηρεσία θα έχει διαθέσιμες ταινίες και σειρές σε διάφορα είδη, όπως δράμα, κωμωδία, επιστημονική φαντασία και παιδικά shows. Ο τελικός κατάλογος των ειδών είναι ακόμα σε εξέλιξη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !