Η Apple απενεργοποίησε τις κλήσεις ομάδας FaceTime στους διακομιστές

0
Αφού ανακαλύφθηκε ένα σοβαρό σφάλμα στο FaceTime, η Apple απενεργοποίησε πλήρως το χαρακτηριστικό κλήσης ομάδας του FaceTime. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι θα εξαλείψει το λάθος αυτή την εβδομάδα.  
Νωρίτερα γράψαμε ότι αυτό το σφάλμα στο FaceTime που επιτρέπει στους χρήστες να ακούν ένα άτομο πριν απαντήσει στην κλήση.

Η Apple έσπευσε να ενημερώσει για το συμβάν αυτό την ιστοσελίδα της κατάστασης του συστήματος. Τώρα υπάρχει μια ενημέρωση στον ιστότοπο ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμες κλήσεις ομάδας του FaceTime.

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι οι κλήσεις FaceTime εξακολουθούν να λειτουργούν. Είναι πιθανό ότι η πλήρης απενεργοποίηση της λειτουργίας κλήσης ομάδας FaceTime σε όλους τους διακομιστές απαιτεί χρόνο. Αυτό εξηγεί το λόγο για τον οποίο μερικοί άνθρωποι μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν την εκμετάλλευση.

Εάν δεν θέλετε οι εισβολείς να χρησιμοποιήσουν αυτό το σφάλμα εναντίον σας, τότε ο μόνος αξιόπιστος τρόπος είναι να απενεργοποιήσετε εντελώς το FaceTime στις ρυθμίσεις της συσκευής.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πότε το FaceTime θα λειτουργεί κανονικά. Πιθανώς, η Apple θα κυκλοφορήσει μια μικρή ενημέρωση για όλες τις συσκευές αυτήν την εβδομάδα για να εξαλείψει το σφάλμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !