Η Apple θα αρχίσει να αλλάζει τα παλιά μοντέλα Apple Watch στη σειρά 2 λόγω έλλειψης ανταλλακτικών για επισκευή

0
Η Apple δεν διαθέτει ανταλλακτικά για να επισκευάσει τα Apple Watch της σειράς 42 και την πρώτη γενιά ρολογιών. Έτσι αναγκαστικά, τα εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης της Apple θα αλλάξουν αυτά τα μοντέλα στη σειρά 2. 
Σύμφωνα με το εσωτερικό έγγραφο της εταιρείας, η Apple επιτρέπει σε εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης να αντικαταστήσουν τα 42 mm Apple Watch Series 0 και Series 1 της σειράς 2, αν ο ιδιοκτήτης του έξυπνου ρολογιού ζήτησε κάποιες επισκευές. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη ανταλλακτικών. Αυτή η προσφορά ισχύει από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του 2019.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα αντικατάστασης των εκδόσεων των 38 χιλιοστών της σειράς Apple Watch Series 0 και Series 1. Το εσωτερικό έγγραφο δεν υποδεικνύει επίσης αν η αντικατάσταση αφορά αποκλειστικά τα ρολόγια αλουμινίου ή μπορούν να ανταλλάσσονται και μοντέλα από ανοξείδωτο χάλυβα, κεραμικά και Watch Edition.

Αυτό το έγγραφο έχει διανεμηθεί σε όλα τα εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης της Apple σε όλο τον κόσμο. Πιθανώς, η ανταλλαγή σε περίπτωση ανάγκης μπορεί να γίνει για επισκευή στο κατάστημα της Apple.

Προηγουμένως, οι χρήστες ανέφεραν ότι όταν ζήτησαν επισκευές στην πρώτη γενιά των Apple Watch, η εταιρεία τους αντάλλαξε για τη σειρά 1.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !