Κυκλοφόρησε το Jailbreak για το iOS 11-11.4.1

0
Η ομάδα ανάπτυξης του Electra έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του βοηθητικού προγράμματος Jailbreak Electra 1.2.0 για όλα τα iPhones και iPads που εκτελούν το iOS 11-iOS 11.4.1.    
Η νέα έκδοση του βοηθητικού προγράμματος δεν απαιτεί λογαριασμό προγραμματιστή και υποστηρίζει όλες τις συσκευές στο iOS 11-iOS 11.4.1. Οι προγραμματιστές εργάστηκαν επίσης για τη σταθερότητα του Electra που είναι πλέον πολύ σταθερό. Εάν οι παλαιότεροι χρήστες έπρεπε να τρέξουν το βοηθητικό πρόγραμμα αρκετές φορές για να έχουν πρόσβαση επιτυχώς στη συσκευή, τώρα η πιθανότητα επιτυχούς jailbreak στην πρώτη προσπάθεια είναι με ποσοστό στα 90%.

Πριν από την εγκατάσταση, πρέπει να καταργήσετε τη λήψη της ενημερωμένης έκδοσης του iOS 12. Επίσης, το πρόγραμμα ενδέχεται να αποτύχει, λόγω του ότι έχει καθοριστεί λάθος αριθμός συναρμολόγησης. Αλλά ένας από τους προγραμματιστές του Electra υποσχέθηκε να διορθώσει αυτό το λάθος στο εγγύς μέλλον.

Κάποιοι όμως χρήστες στα θεματικά φόρουμ αναφέρουν ότι το βοηθητικό πρόγραμμα δεν λειτουργεί ακόμη πάντα σωστά. Είναι πιθανά σφάλματα η και βλάβες του συστήματος. Η Apple δεν συνιστά την εγκατάσταση ενός jailbreak . Αξίζει πάντα να θυμόμαστε ότι κατά την εγκατάσταση του jailbreak, μπορεί να εμφανιστούν διάφορα σφάλματα, εξαιτίας των οποίων η συσκευή μπορεί να μετατραπεί σε τούβλο.


https://coolstar.org/electra/

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !